Páginas

sábado, 17 de septiembre de 2016

BENVINGUTS I BENVINGUDES

Hola a totes i a tots, als nostres xiquets i xiquetes de 2n, i també a les mamis i als papis!!
Hui engeguem esta xicoteta aventura amb la qual pretenem contribuir a fer més agradable, lleuger i divertit este curs 2016-2017 que acaba de començar.
Des d'ací volem aportar informacions de classe, però també experiències, emocions, fotos, aventures... que desitgeu compartir amb els companys i companyes del col·le.
Esperem que, entre tots, aconseguim el nostre propòsit. Així, doncs,
BENVINGUDES I BENVINGUTS!!!

Si voleu seguir-nos per correu electrònic, a la dreta de la pàgina trobareu el gadget per enregistrar-vos. Així sempre estareu assabentats de les novetats que anem publicant en el bloc.


De moment, vos deixem l'enllaç de la web del col·le on trobareu informació d'inici de curs que a ben segur vos interessa.

Ens tornem a trobar ben prompte!!


Cristina i Susana
¡Hola a todas y a todos, a nuestros niños y niñas de 2º, y también a las mamis y a los papis!
Hoy iniciamos esta pequeña aventura con la que pretendemos contribuir a hacer más agradable, ligero y divertido este curso 2016-2017 que acaba de empezar.
Desde aquí queremos aportar informaciones de clase, pero también experiencias , emociones, fotos, aventuras... que deseéis compartir con los compañeros y compañeras del cole. 
Esperamos que, entre todos, consigamos nuestro propósito. Así pues

¡¡¡BIENVENIDAS Y BIENVENIDOS!!!

Si queréis seguirnos por correo electrónico, a la derecha de la página encontraréis el gadget para registraros. Así siempre estaréis enterados de las novedades que vamos publicando en el blog.
De momento, os dejamos el enlace de la web del cole donde encontraréis información de inicio de curso que seguro os interesa.

CEIP LA PATACONA

¡Nos volvemos a encontrar pronto!

Susana y Cristina


No hay comentarios:

Publicar un comentario