Páginas

viernes, 23 de diciembre de 2016

Hola família i amics!
El dijous passàrem una jornada molt entretinguda. Pel matí vingué el Circ a l’escola i estiguérem d’allò més entretinguts. Vàrem veure els Minions, Mickey Mouse i uns artistes que feien coses espectaculars: contorsionistes, malabaristes, un mag… i tot amb una bona dosi de rialles.
No us podeu perdre les caretes d’alguns companys mirant l’espectacle.
A més a més, acabaren donant-nos un cotó de sucre per a endolçar-nos l’últim dia de classe.  Va ser genial!

---------------------------------------------------------------------------------

¡Hola familia y amigos!
El jueves pasamos una jornada muy entretenida. Por la mañana vino el Circo a la escuela y estuvimos muy entretenidos. Vimos a los Minions, Mickey Mouse y unos artistas que hacían coses espectaculares: contorsionistas, malabaristas, un mago... y todo con una buena dosis de risas.
No os podéis perder las caritas de algunos compañeros mirando el espectáculo.
Además, acabaron dándonos un algodón de azúcar para endulzarnos el último día de clase.
¡Fue genial!

BON NADAL!!

Volem acabar l’any desitjant-vos unes BONES FESTES i un meravellós any 2017. I què millor que fer-ho amb aquesta imatge del grup amb el patge que vingué a visitar-nos el dimecres al col·legi i a qui donàrem les nostres cartes per a fer-les arribar a les Seues Majestats.
Va ser molt emocionant. A més, tinguérem l’oportunitat de dedicar-li una nadala ben bonica, que havíem assajat amb Noelia, la mestra de música, i quedà ben xula.

Queridas familias,
Queremos acabar el año deseándoos unas BUENAS FIESTAS y un maravilloso año 2017. Y qué mejor que hacerlo con esta imagen del grupo con el paje que vino a visitarnos el miércoles al colegio y al que dimos nuestras cartas para hacerlas llegar a Sus Majestades.

Fue muy emocionante. Además, tuvimos la oportunidad de dedicarle un villancico bien bonito, que habíamos ensayado con Noelia, la maestra de música, y que quedó bien chulo.
I a continuació vos deixem el vídeo de la Nadala!!!
ENS VEIEM EL 2017!!!