Páginas

sábado, 15 de abril de 2017

TEMPS PER A TOT!


Benvolgudes famílies:
Per a aquestes vacances hem pensat que anem a aprofitar totes les activitats que tenim al bloc per repassar els continguts treballats al llarg del trimestre.
És important que repassen les taules de multiplicar mentalment, amb els exercicis del bloc, amb multiplicacions en un quadern, en una pissarreta…
D’altra banda, poden fer la unitat 7 de Ciències Socials i de Ciències de la Naturalesa, ja que com que no són curriculars no les anem a avaluar.
Us animem a aprofitar aquestos dies per a llegir i escriure poemes (com sabeu hem treballat la vida i obra de Gloria Fuertes), redactar excursions o itineraris que realitzeu durant estes vacances, etc.
Aprofitem l’ocasió per saludar-vos i desitjar-vos unes bones festes.

Tutores de 2nEstimadas familias:
Para estas vacaciones hemos pensado que vamos a aprovechar todas las actividades que tenemos en el blog para repasar los contenidos trabajados durante el trimestre.
Es importante que repasen las tablas de multiplicar mentalmente, con los ejercicios del blog, con multiplicaciones en un cuaderno, en una pizarrita…
Por otra parte, pueden hacer la unidad 7 de Ciències Socials i Ciències de la Naturalesa, ya que al no ser curriculares no las vamos a evaluar.
Os animamos a aprovechar estos días para leer y escribir poemas (como sabéis, hemos trabajado la vida y obra de Gloria Fuertes), redactar excursiones o itinerarios que realicéis durante estas vacaciones, etc.
Aprovechamos para saludaros y desearos unas felices fiestas.

Tutoras de 2º